Om os

HVEM ER VI:

2019 overtog vi besøgshaven Enemærkest Hostahave.

Henning var på det tidspunkt efterskolelærer men valgte hurtigt, at ændre sit erhverv til fuldtids haveejer. Henning tager sig af alle de praktiske ting, der indebærer at drive haven og byder vore gæster velkommen med højt humør.

Helle arbejder som tandplejer og derudover tager hun sig af alt der har med web siden samt plantesalget at gøre. Huset får også en kærlig hånd en gang imellem når tiden tillader det.

Haveanlægget er på 15.000 kvm og med mere end 1700 forskellige hostaer, er det Danmarks største private samling af hostaer. Besøgshaven repræsenterer derudover hundredevis af dagliljer, rododendron, hortensier, buske, stedsegrønne planter og specielle træer.

Vores besøgshave er sæsonåbnet i perioden 15/5-15/9. Vi har et velassorteret plantesalg med 300 forskellige varianter. Derudover har vi koblet en webside til plantesalget. Vi har Danmarks største udvalg i Hostaer.

Derudover har vi det dejligste kaffestue, hvor der er plads til 60 gæster. Det indbyder til familieudflugter, firmature mm.

I haven er der forskellige steder hvor den medbragte madpakke kan nydes i skønne omgivelser.

Vi bestræber os på, at give jer en rigtig god oplevelse når i besøger have.

Vi er medlem af

https://haveselskabet.dk/

https://haveselskabet.dk/