Hostabed i skovhaven
Forside » Hostavejledninger » Planteinformation

Planteinformation

Planteinformation om Hostaer

Planteinformation har vi valgt at lave et afsnit om, da Enemærkets Hostahave har specialiseret sig i hostaer og har det største antal varianter af hostaer i Danmark. Med mere end 350 forskellige slags i plantehuset, har du gode muligheder for at finde netop den du mangler. Det er vores indtryk at vore kunder meget gerne vil have information om den plante de køber hos os. Der står Henning til rådighed i vores plantehus og besvarer gerne dine spørgsmål. Vores plantehus er besøgt af hosta samlere fra nær og fjern, der hvert år laver en årlig udflugt til vores plantehus netop for, at kunne tilføje endnu en til deres samling. Vi fornyer os hvert år med hosta varianter vi ikke har haft tidligere. Se vores webshop

Forudbestilling

Har du kendskab til hostaer du tænker vil være relevant for os i plantehuset er vi altid åben for dialog.

Plantehuset er åbent efter aftale. Sæsonen er april til oktober og der sælges herfra så længe der er planter i potterne. I vinterperioden er hostaerne i dvale.

Websiden/Onlinesalg

Vores webside/onlinesalg er repræsenteret bredt med alle størrelser og forskellige farver. Du er altid velkommen til at forhøre dig, såfremt der er en du ønsker, men ikke kan finde selv. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi plantesalget og se om du kan blive fristet. På hver hosta kan du finde relevant information. Dette kan være om den tåler sol, størrelsen dvs. højde og hvor hurtig den vokser.

Vi deltager på plantemarkeder rundt i Danmark og der har vi også et stort antal varianter af hostaer med os. Ring gerne og forhør om vi kommer på et af de plantemarkeder du kommer til og kik forbi til en hyggelig snak.

Planteinformation har du også mulighed for at få når du besøger vores plantesalg i Enemærkets Hostahave.

Vi leverer hostaerne i de potter de biver importeret i. De leveres i 3 forskellige potte str. P9, P11 og C2 og 1,5 L

Når du får planterne er der små korn i potten, det er deres “madpakke/gødning” fra leverandøren. og IKKE fejlagtig som nogle tror snegleæg.

Heksekoste det lille træ der bliver ved med at være lille

Vi har foruden det store udvalg af hostaer også et bredt sortiment af mini træer bedre kendt som heksekoste. Heksekoste er særdeles velegnede til sansehaver, små haver, kirkegårde og stenbede. Vi tager selv til Holland og vælger de bedste ud så vi kan sikre os du som kunde får den bedste kvalitet. Har du specielle ønsker hertil er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder ikke salg af heksekoste på vores hjemmeside. Disse træer er for sårbare at sende for os. Dette indebærer også at du får lov at vælge lige den du syntes står smukkest.

Vores ønske for dig som kunde.

  • Planter af højeste kvalitet.
  • Danmarks største udvalg af hostaer.
  • God kundeservice.
  • Planteinformation hvis du har brug for det
  • Hurtig og sikker levering.
  • Bidrage til smukke haveanlæg.
Del vejledningen

Indhold

Enemærkets Hostahave
Schubertsvej 2,
6950 Ringkøbing
CVR: 40214526
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
10:00-17:00
Onsdag
10:00-17:00
Torsdag
10:00-17:00
Fredag
Lukket
Lørdag
10:00-17:00
Søndag
10:00-17:00
Priser
Voksen
85 kr
Barn under 12 år
45 kr
Barn under 2 år
Gratis
Grupper over 10 personer
75 kr
Sæsonkort
170 kr